16.4.09

Συνεχής Γραμματειακή Υποστήριξη

.

Το σχολείο μας έχει καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του, υπεύθυνο προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης το οποίο:

  • Ενημερώνει τους γονείς ή και τους μαθητές για τις δραστηριότητες του σχολείου μας (συγκεντρώσεις, παρουσιάσεις, ενημερώσεις, σεμινάρια, παραστάσεις, ανοιχτά μαθήματα κ.λπ.)
  • Επικοινωνεί άμεσα, είτε με τον κηδεμόνα του, είτε με τον ίδιο τον μαθητή (αν είναι ενήλικος), στην περίπτωση που ο τελευταίος, απουσιάζει από το μάθημα.
Με αυτό τον τρόπο ο γονέας έχει τη βεβαιότητα ότι το παιδί του λαμβάνει την ανάλογη προσοχή που θα του έδινε ο ίδιος. Παράλληλα η γραμματεία μας σε συνεργασία με τον εκάστοτε καθηγητή, ενημερώνει τον μαθητή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και τηλεφωνικά, σχετικά με την ύλη, τις ασκήσεις και ό,τι άλλο σχετικό έγινε κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο οποίο απουσίαζε.

  • Ενημερώνει έγκαιρα τους μαθητές του σχολείου μας για έκτακτες/σπάνιες αλλαγές προγράμματος, λόγω καιρικών συνθηκών, έκτακτων ανακοινώσεων του Υπουργείου Παιδείας, διακοπές ρεύματος κ.λπ.
  • Είναι στη διάθεση των μαθητών σε περίπτωση έκτακτης αδιαθεσίας τους ενημερώνοντας άμεσα τους γονείς του μαθητή και προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες.

Φυσικά η γραμματεία μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για επίλυση αποριών, για οικονομικές συναλλαγές κ.α., ενώ κατά τις ώρες όπου το σχολείο μας είναι κλειστό λειτουργεί αυτόματο σύστημα ενημέρωσης των μαθητών για σημαντικές - έκτακτες ανακοινώσεις.

Για να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας,
τηλεφωνήστε στο 210. 28.20.772 ή 
στείλτε e-mail στο bliagouri@gmail.com

.